Skip links
Zeker bewegen

Wat is Zeker bewegen?

Zeker bewegen is een concept dat op basis van judo is ontwikkeld om met name ouderen weer meer te laten werken aan hun balans. Dit concept is ontwikkeld in opdracht van de Judobond Nederland en fysiotherapeuten. Voor sportschool Kimaita heeft Peter van der Sluis deze opleiding gevolgd en met goed gevolg afgesloten. Aangevuld met zijn karate-achtergrond en zijn opleiding judoleraar in de zorg zijn deze lessen een les waarbij iedereen iets bij kan leren.

Lessen

Zeker bewegen

In de les wordt aandacht besteed aan coördinatie, spierversterkers, balans en conditie. Bij valpreventie is het belangrijk om de balans te verbeteren. Iedereen voert de oefeningen uit op eigen niveau. De gedachte is: probeer het en gaat het niet, dan zoeken we een alternatief wat wel gaat. Bij aanvang wel even melden of er rekening gehouden moet worden met eventuele beperkingen Dit alles doen we in een fijne, gezellige sfeer waarbij het lachen ook een grote rol speelt en waarbij het motto is “je kan veel meer dan je denkt”!

Inschrijven

Bijna 5.000 leerlingen zijn je voorgegaan

Sinds 1996 een begrip in Hilligersberg-Schiebroek

Diverse leeftijdsgroepen

Empathische, no-nonsense aanpak

Lessen

Lestijden

Woensdag14.45-15.30 uurZeker Bewegen 65+
Agenda

Aankomende Zeker bewegen lessen

Bekijk onze agenda voor een overzicht van alle aankomende lessen. In het overzicht vind je informatie over de lessen Zeker bewegen, Budo, Karate en Judo. Klik op de onderstaande knop om de agenda te bekijken!

Bekijk de hele kalender

Laatste afgelopen Agenda items

Zeker Bewegen 65+

Sportschool Kimaita Larikslaan 188, Rotterdam
Docenten

Bekijk onze docenten

Media

Foto’s van onze Zeker bewegen lessen

Ben jij klaar voor judo of karate?

Ontdek of budosporten bij jou passen. Maak kennis met judo of karate door middel van een gratis proefles. Schrijf je snel in.

Gratis proefles
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?