Skip links

Voordat u uzelf of uw kind inschrijft bij Sportschool Kimaita raden wij u en/of uw kind aan om eerst een gratis proefles te komen doen.
Als de proefles bevalt kunt u hier inschrijven.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Geslacht
Geboortedatum*
Betaalwijze
IBAN:
T.n.v.

Bijna 5.000 leerlingen zijn je voorgegaan

Sinds 1996 een begrip in Hilligersberg-Schiebroek

Diverse leeftijdsgroepen

Empathische, no-nonsense aanpak

FAQ

Veelgestelde vragen

Als je nog vragen hebt, laat het ons weten! info@kimaita.nl

Je bent van harte welkom voor een gratis judo- en/of karateles. Als je eerst even wilt kijken, mag dit natuurlijk ook. Voor de proefles raden wij je makkelijk zittende kleding aan, zoals joggingbroek en t-shirt (voor budo en judo liefst met lange mouwen). De les wordt gegeven op blote voeten en bij een proefles van kinderen mogen ouders/verzorgers blijven kijken.

Inschrijven kan op onze website www.kimaita.nl of vraag een inschrijfformulier bij de balie.

Ja, wij accepteren ook leden via Stichting Meedoen (meedoeninrotterdam.n) en Jeugdfonds sport en cultuur (jeugdfondssportencultuur.nl).

Het is niet toegestaan voor ouders en  verzorgers om te blijven kijken, behalve bij een proefles. Bij de examens is wel publiek toegestaan (graag zelfs!) en tijdens de ouder kindweek kunnen de ouders meedoen met de les.

Tijdens schoolvakanties en officiele feestdagen zijn er geen lessen.

Wij hebben 3 examen periodes per jaar. De examens zijn niet tijdens de les, maar op vrijdag middag of zaterdag. De docenten beoordelen welke leerlingen toe zijn aan hun volgende stap. Deze leerlingen ontvangen een uitnodiging voor het examen. De meeste leerlingen doen 1, soms 2x per jaar examen. Hoe hoger de graad, hoe langer de tijd tussen de examens.

In deze week mag 1 ouder/verzorger meedoen met de les. Dit zijn vaak erg leuke lessen!

De opzegtermijn is altijd 1 kalendermaand. Wiij werken niet met jaarcontracten. Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren door een mail te sturen naar thea@kimaita.nl.

Ben jij klaar voor judo of karate?

Ontdek of budosporten bij jou passen. Maak kennis met judo of karate door middel van een gratis proefles. Schrijf je snel in.

Gratis proefles